چاقو میوه خوری دسته سرامیکی کاربردی کوچکتر از چاقوهای سرآشپز هستند اما به اندازه چاقوهای خردکن کوچک نیستند آنها برای برش دادن و خرد کردن سبزیجات کوچک تا متوسط و برش های گوشت عالی هستند.
یک چاقوی ابزار دندانه دار برای برش ساندویچ نیز مفید است یک چاقوی کاربردی تیغه مستقیم هنگام پوست کندن محصولات مفید است، اگرچه گاهی اوقات بهتر است این کار را به چاقوهای خرد کن بسپارید.
یک چاقوی استخوانگیر دارای تیغهای بسیار باریک و انعطافپذیر است که به نوک نوک تیز خم میشود برای جدا کردن قطعات گوشت و کاهش ضایعات در این فرآیند استفاده می شود.
میتواند بافتها و مفاصل سختی را که چاقوهای دیگر با آنها مبارزه میکنند برش دهد فقط به یاد داشته باشید، اطراف استخوان ها را برش دهید نه از طریق آنها.
من همچنین از آن برای جدا کردن پوست ماهی استفاده می کنم زیرا به جدا شدن راحت گوشت کمک می کند چاقوهای جداکننده گواه این است که هرگز نباید یک چاقو را بر اساس اندازه آن قضاوت کنید.
این قطعه کوچک کارد و چنگال دارای یک تیغه بسیار نازک است که بسیار تیز است به طرز ماهرانه ای پوست می کند، خرد می کند، برش می دهد، خرد می کند و دانه ها را جدا می کند.
برای برش دادن میوه یا برش دادن فلفل تند مورد استفاده من است اگرچه نمی خواهید گوشت بزرگ یا محصولات بزرگ را با آن برش دهید می توانید تقریباً برای هر چیز دیگری از آن استفاده کنید و متوجه خواهید شد که زیاد به آن دست می یابید.
این در هر دو لبه مستقیم یا دندانه دار موجود است. چاقوهای استیک کمتر برای پخت و پز و بیشتر برای خوردن هستند.
آنها باید با هر شام استیک خوب سر میز بچینند آنها محکم و تیز هستند تا بتوانید به راحتی از آن استیک های گران قیمت لذت ببرید و آن را مانند کره برش دهید آنها اغلب در مجموعه ها، با لبه های صاف یا دندانه دار فروخته می شوند.