این یک دستور العمل کوکی بسیار استاندارد است ، بنابراین به راحتی می توان آن را دنبال کرد.
آن را مانند کوکی های کشمشی بلغور جو دوسر در نظر بگیرید، اما به جای کشمش و بلغور جو دوسر، خرما و اسپند را اضافه می کنیم.
خرید کلوچه خرمایی نرم و لطیف در سال های اخیر روند صعودی داشته است.
گردوها خیلی سریع خرد می شدند. از طرف دیگر تاریخ ها کمی وضعیت چسبناک بود.
اما از بچههایم خواستم به من کمک کنند تا آنها را گود بزنم، و بعد از آن فقط 5 دقیقه طول کشید تا آنها را خرد کنم.
گاهی اوقات تهیه کلوچه کاملاً یک تلاش خانوادگی است !
برای بهترین نتیجه و اطمینان از اینکه همه چیز به خوبی ترکیب شده است، از همزن پایه یا همزن دستی استفاده کنید.
کره و شکر را با هم مخلوط کرده و سپس مخلوط آرد را اضافه کنید.
وقتی خمیر شیرینی یکدستی داشتید، اسپند را داخل آن بریزید .
و حالا شما آماده پختن کوکی ها هستید یا می توانید آنها را سرد کنید و در زمان دیگری بپزید.
همچنین میتوانید آنها را در قالب خمیر بیسکویت بغلتانید، آن را فریز کنید و بعد از شروع هوس برش بزنید و بپزید.
حتما از خرمای نرم تازه استفاده کنید.
اگر خرماهایی که استفاده می کنید کمی خشک هستند، می توانید آنها را در یک کاسه آب قرار دهید و به مدت 10 تا 20 ثانیه در مایکروویو گرم کنید.
همچنین می توانید آنها را روی اجاق گاز با چند قاشق چایخوری آب گرم کنید.
هر یک از این تکنیک ها آنها را نرم می کند.
همچنین در حین پخت نرم تر می شوند.
از نصف مقدار کره استفاده کنید تا شیرینی غلیظ و ترد بیشتری داشته باشید.
اگر میخواهید محتوای چربی را کاهش دهید، میتوانید نیمی از کره را با سس سیب عوض کنید یا واقعاً میتوانید کره را از وسط نصف کنید و نتیجه با بافت کمی ترد، خوشمزهتر است.
شیرینی ها را زیاد نپزید. وقتی تایمر خاموش شد ممکن است کاملا آماده به نظر نرسند، اما تا زمانی که لبه ها قهوه ای و پف کرده اند، از فر خارج کنید.
آنها همچنان به پختن کمی ادامه می دهند تا خنک شوند.
خمیر را سرد کنید. اگر زمان اجازه دهد، واقعاً به خنک شدن خمیر برای حداقل دو ساعت قبل از پخت کمک می کند.
سرد کردن خمیر شیرینی به کره اجازه می دهد تا جامد شود.
بنابراین وقتی کوکی ها در فر می پزند، کره زمان بیشتری می برد تا ذوب شود و کوکی را فشرده تر نگه می دارد.
- منابع: