دو روش برای کنسرو کردن سیر ترشی هفت ساله وجود دارد: روشی آسان و روشی زمان برتر. با این حال، آنقدر ها هم سخت نیست، اما معمولاً نیاز به توجه دقیق به جزئیات دارد.
وقتی غذا را ترشی میکنید، آن را در آب نمک فرو میبرید و اجازه میدهید برای مدتی قبل از خوردن، خشک شود.
برای تهیه آب نمک از سرکه و نمک استفاده می شود. فلفل، شکر و سبزیجات همگی را می توان اضافه کرد.
برای تهیه سیر ترشی، به یک شیشه استریل و مقداری سیر تازه شسته شده نیاز دارید. حتی اگر قبلاً آنها را شسته اید، همیشه باید آنها را دوباره بشویید.
حبه های سیر را باید پوست گرفته و در شیشه قرار دهید، سپس مرحله بعدی اضافه کردن روغن زیتون است.
وقتی سیر آماده شد، میتوانید فلفل تند یا دانههای فلفل سیاه را اضافه کنید تا کمی لگد به آن بدهید.
از چیزهایی مانند رزماری، برگ بو و شوید نیز می توان در این دستور غذا استفاده کرد.
پس از آن، باید نمک و شکر را به آب نمک اضافه کنید. سرکه می تواند طیف گسترده ای از طعم ها را به شما منتقل کند. سپس نمک و شکر را به شکر اضافه کنید.
قبل از استفاده، با پوشاندن و خنک کردن آن، اجازه دهید برای چند هفته خشک شود.
در مقایسه با سیر تازه، سیر ترشی طعم ملایم تر و شیرین تری دارد. تنقلات تهیه شده با سیر ممکن است به اندازه آنهایی که با سیر خالص تهیه می شوند قوی نباشند، اما همچنان در مبارزه با مسمومیت غذایی بسیار مفید هستند.
چهار حبه سیر در روز کافی است اما نمی توانید سیر ترشی زیادی را به برنامه غذایی خود اضافه کنید. همچنین می گویند فقط یک یا دو میخک برای خوردن آن کافی است.
سیر حاوی مواد معدنی و ویتامین ها، همچنین دارای ترکیبات گوگردی مانند آلیسین و دی آلیل سولفید، سلنیوم و منیزیم.
سیر منبع عالی آنتی اکسیدان ها و آنزیم هایی است که فعالیت ها را سرعت می بخشد. همچنین سیر دارای خواص ضد ویروسی، ضد باکتریایی و آنتی بیوتیکی است.