تعدادی از مواد مغذی و ترکیبات گیاهی موجود در پرتقال شب عید از جمله ویتامین C، فلاونوئیدها و کاروتنوئیدها، ممکن است به ارتقای سلامت قلب و کاهش خطر بیماری قلبی کمک کنند، اگر آنها را در سطوح بهینه مصرف کنید.
همه مرکبات سرشار از آنتی اکسیدان های کاروتنوئیدی هستند که مسئول رنگ های غنی نارنجی، قرمز و زرد آنها هستند.
یک مطالعه نشان داد که نوشیدن آب پرتقال تازه به افزایش سطح کاروتنوئید پوست کمک می کند، که شاخص خوبی از وضعیت آنتی اکسیدانی کل بدن است.
بتا کریپتوکسانتین این ترکیب به عنوان یک آنتی اکسیدان در بدن عمل می کند و از سلول ها در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت می کند.
علاوه بر این، بدن شما می تواند بتا کریپتوکسانتین را به شکل فعال ویتامین A تبدیل کند.
لیکوپن. لیکوپن یک آنتی اکسیدان قوی است که به مقدار زیاد در پرتقال های ناف گوشت قرمز (پرتقال کارا کارا) یافت می شود.
این فواید سلامتی مختلفی دارد و دریافت کافی در رژیم غذایی ممکن است به محافظت از شما در برابر بیماری قلبی کمک کند.
ویتامین C یکی از شناخته شده ترین و مورد تحقیق ترین آنتی اکسیدان هاست حفظ مصرف بهینه غذاها و نوشیدنی های غنی از ویتامین C مانند پرتقال ضروری است.
مصرف بیشتر رژیم غذایی و غلظت ویتامین C در خون با کاهش خطر بیماری قلبی، سرطان و مرگ به دلایل مختلف مرتبط است.
بر اساس یافته های تحقیقاتی، مصرف منظم مرکبات، مانند پرتقال، ممکن است از طرق مختلفی برای سلامتی شما مفید باشد.
به علاوه، مصرف منظم پرتقال و آب پرتقال ممکن است به کاهش عوامل خطر بیماری قلبی کمک کند.
علاوه بر محافظت از سلامت قلب، مصرف منظم پرتقال و سایر مرکبات ممکن است به کاهش خطر ابتلا به سایر بیماری ها از جمله انواع خاصی از سرطان و دیابت کمک کند.
یک مطالعه شامل بیش از 7000 بزرگسال استرالیایی نشان داد افرادی که کل میوه مصرف میکنند شامل پرتقال و سایر مرکبات، 36 درصد کمتر در 5 سالگی به دیابت مبتلا میشوند، در مقایسه با افرادی که کمترین میوه مصرف میکنند.