کنجد ممکن است داروی غذایی شما باشد، کنجد را با چی بخوریم محتوای روغن بالای دانهها بافتها را روان و محافظت میکند و با غنا پایدار میشود.
کنجد به حفظ گرمای بدن کمک می کند، خون را تقویت می کند و استخوان ها، ماهیچه ها و حتی اراده شما را تقویت می کند.
رژیم غذایی سرشار از کنجد مو و پوست شما را مرطوب می کند، چشم ها و کبد را تقویت می کند، تولید شیر را در زنان تقویت می کند و به اندام های تولید مثلی همه انرژی می بخشد.
کنجد همچنین باعث زیبایی مریم گلی دندان ها می شود: جویدن یک قاشق غذاخوری از دانه ها در صبح، سفیده های مرواریدی شما را تمیز نگه می دارد.
اعصاب شکسته، بی خوابی، سردی اندام ها؟ خود ماساژ با روغن کنجد گرم شده یکی دیگر از کاربردهای سالمی است که این شرایط را کاهش می دهد.
از یبوست یا مدفوع خشک و گلوله مانند رنج می برید؟ طبیعت گرم کنجد باعث هضم بهتر و روان شدن روده ها می شود.
با این حال، کنجد به عنوان یک غذای سنگین، باید با دقت جویده شود تا به بدن در جذب ویژگی های سالم آن کمک کند. اگر تمایل به التهاب، بثورات، اسهال و آلرژی به آجیل دارید، کنجد باید به میزان متوسط مصرف شود.
طبیعت گرم کننده آن راه حل مناسبی برای همه نیست، اما مکملی عالی برای بسیاری است.
کنجد یک بازمانده بومی مرکز فروش دستگاه تست قند خون رایگان جنوب صحرای آفریقا و هند است.
دانه کنجد طلایی یا سیاه می تواند به طور معجزه آسایی در شرایط خشکی رشد کند، دانش آیورودا می گوید که طبیعت بازمانده کنجد به کسانی که از آن برای پزشکی استفاده می کنند قدرت خاصی می بخشد.
آیورودا کنجد را به عنوان محصولات کشاورزی استان گلستان یک تقویت کننده می شناسد، طبیعت لذیذ و ناخوشایند آن ایمنی را تقویت می کند، از افراد مبتلا به ناتوانی محافظت می کند و بافت بدن را عمیقا تغذیه می کند.
- منابع:
- تبلیغات: